První odjezdy do nových domovů!

27.07.2014 15:22

Už je to tak, kdo nás sleduje, tak správně počítá, je nás již jen pět, včera 26.7.2014 v průběhu slunečné soboty odjely do nových domovů 4 štěňátka, ARMSTRONG, ANABEL, ALMA A AMBRA.

Chci poděkovat všem novým majitelům, že mi dali vědět jak dopadla jejich cesta se štěňátkem domů. Štěňátka cestu prospala ani neblinkala. Jejich nadšení s nimi sdílím a jsem ráda, že jejich společné začátky proběhly jak se říká hladce :-)! Dokonce mám aktuální informace, že doma ještě neudělal Armstrong ani Molly žádnou loužičku, tak ať to nezakřiknem :-)!

 

Jako první se na svou cestu, ne na měsíc :-), ale do Jesenice u Prahy vydal Armstrong! Velice milí manželé Petr a Simona, mají již zkušenosti s VOK, měli svého chovného pejska Beníka, který už jim odešel za duhový most :-(. Armstrong bude mít vysněný život po jejich boku, oba jsou aktivní myslivci a ví, co správný ohař potřebuje. Moc jim děkuji, že si nás našli!

Druhá v pořadí odcestovala Molly, jinak Anabel z Hornychovic :-) Molly bude žít nejdál, ve 450 km vzdáleném Mostě! Musím smeknout kloubouk před paní Radkou a p. Karlem, kteří ještě minulý týden Molly navštívili a přijeli se vlakem, na otočku , na svou Molly podívat. Cestu Molly zvládla bravurně, již mám i aktuální zprávy, že se Molly rychle adaptovala a je ji věnována péče celé rodiny :-)! Děkuji Vám:-)

 

Třetí štěňátko Alma z Hornychovic bude s láskou vychovávána v Bratislavě u p. Jany a p. Matěje :-) Říká se, že když člověk hodně něco chce, tak ani Amerika není daleko. Nadšení z Almy potvrdili tito dva sympaťáci už jen tím, že ji 2x ve Štramberku navštívili, za to Vám moc děkuji! Almička se projevila jako jedna s nejdravějších štěňátek, věřím jim, že výchovu oba zvládnou a budou se svou psí dračicí šťastni a spokojeni. Těžce její ochod nese jezevčice Lady, neustále spolu řádily a blbly:-)

Sobotní večer se chýlil ke konci a pro růžovou nejmenší fenečku Arwen si přijel pan Martin se svou dcerou z Vysoké nad Labem. Rovněž již mají tito majitelé zkušenosti s VOK, ale před tím měli pejska, který se dožil 15 let, což svědčí o skvělé péči a dobré kondici. Věřím, že Arwenka zastoupí místo po Bredíkovi a bude se mít v nové smečce úžasně. Již dorazily i první sms, děkuji za ně i za lásku a péči, kterou Arwen jistě zahrnete :-)!!